Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο “αντάρτικο” και ο Κουμουτσάκος για την άτακτη φυγή: Αμφισβητεί τον Κυριάκο

Στο “αντάρτικο” και ο Κουμουτσάκος για την άτακτη φυγή: Αμφισβητεί τον Κυριάκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Offshore Εταιρείες, Γιώργος Κουμουτσάκος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης,

Την κατάσταση… σκληρού ροκ που επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μετά το φιάσκο με την αποχώηρηση του κόμματος από τη συζήτηση για τις offshore επιβεβαιώνει με τη δημόσια διαφωνία του ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος. Το tribune από την πρώτη στιγμή έχει ενημερώσει για τις σφοδρές αντιδράσεις που πυροδοτήθηκαν από την απόφαση σε συνεννόηση με την ηγεσία για… άτακτη φυγή.

Ο κ. Κουμουτσάκος δίχως να πάρει ξεκάθαρη θέση για να μην εκληφθεί ως “αντάρτικο” σημείωσε πως “ίσως, ενδεχομένως” η ΝΔ να έπρεπε να παραμείνει στην κοινοβουλευτική διαδικασία.

«Υπήρξε κριτική, την ακούμε και είναι σεβαστή κριτική. Ενδεχομένως θα έπρεπε να μην είχαμε αποχωρήσει και να μέναμε στη Βουλή, ξεγυμνώνοντας εκείνο το άθλιο νομοθέτημα» δήλωσε στην ΕΡΤ. Χρησιμοποιώντας διπλωματικό λόγο ο κ. Κουμουτσάκος εξέφρασε με τον τρόπο αυτό τη διαφωνία του με την κεντρική γραμμή, χωρίς ωστόσο να υποστηρίζει ευθέως τη θέση του.

Εκτός από τον εκπρόσωπο του κόμματος που εκφράζει την επίσημη θέση της ΝΔ, και ο Νικήτας Κακλαμάνης εξέφρασε χθες ευθέως την αντίθεσή του με την απόφαση να αποχωρήσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, από τη συζήτηση επί της τροπολογίας για καθολική απαγόρευση κατοχής ή συμμετοχής πολιτικών σε όλες τις εταιρίες που βρίσκονται εκτός χώρας.

«Εγώ θα προτιμούσα να μέναμε μέσα, να δίναμε τη μάχη μας την ιδεολογική και πριν από την ψηφοφορία ας αποχωρούσαμε. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα για εμένα, το ότι αποχωρήσαμε. Διότι, αισθάνθηκα λίγο άσχημα τρεις ώρες να μας λένε ό,τι μας λέγανε, τα περισσότερα ψέματα, και να μην υπάρχει αντίλογος. Πέραν του ότι ο κανονισμός της Βουλής είναι σε κάποια σημεία σοφός. Δηλαδή σου δίνει το δικαίωμα της άρνησης ψήφου με τη μαγική λέξη «παρών», αλλά το κυρίως θέμα για το οποίο εγώ είμαι χαρούμενος με τη στάση του κόμματός μου είναι ότι δεν υποκύψαμε στο λαϊκισμό και δεν ψηφίσαμε «ναι» σε μία επαίσχυντη αλλαγή που ποινικοποιεί κάθε μορφής επιχειρηματικότητας» είπε χθες στον Real fm ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σχετικά άρθρα