Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σβίγκου: Η επόμενη μέρα δεν θα έχει τα βαρίδια της διαπλοκής

Σβίγκου: Η επόμενη μέρα δεν θα έχει τα βαρίδια της διαπλοκής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαπλοκή, Ράνια Σβίγκου, ΣΥΡΙΖΑ,

Η ΝΔ όλες τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησε να ρίξει σκιές στον ΣΥΡΙΖΑ, επηρεάζοντας όμως την εικόνα που έχουν οι πολίτες για το σύνολο του πολιτικού συστήματος”, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, κατά τη διάρκεια παρέμβασής της στην ΕΡΤ1. “Κατέθεσαν σύσσωμοι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ερώτηση για τις οφσορ με σκοπό να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή. Υιοθέτησαν άκριτα το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος και προσπάθησαν μέσα από μια τακτική λάσπης σε μια διάταξη που έφερε η κυβέρνηση να δώσουν χαρακτηριστικά ενός επικοινωνιακού αγώνα”, συνέχισε. ενώ τόνισε πως “όταν τελικά συζητήθηκε το θέμα στη Βουλή με τη νέα τροπολογία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ κρύφτηκε”.

Σχετικά με την απόφαση της ΝΔ να αποχωρήσει από την ψηφοφορία της τροπολογίας για τις οφσορ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως “καταδείχθηκε με τον πλέον εύγλωττο τρόπο το ποιος θέλει πραγματικά να υπάρχει διαφάνεια στην πολιτική ζωή και ποιος δεν θέλει”.

“Χτες στη Βουλή μόνο η Ν.Δ. απουσίαζε. Τα υπόλοιπα κόμματα ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Έμεινε απομονωμένη η ΝΔ. Τώρα ψάχνουν στη ΝΔ ποιος είχε τη «φαεινή» ιδέα να αποχωρήσουν”, δήλωσε η κ. Σβίγκου. “Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν ασχολούμαστε ούτε με τον λαϊκισμό, ούτε με τη λάσπη. Η επόμενη μέρα για τη χώρα δεν μπορεί να έχει ούτε τα βαρίδια της διαπλοκής, ούτε τα βαρίδια της λάσπης και γι αυτόν ακριβώς το λόγο εμείς προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα”, κατέληξε.

Σχετικά άρθρα