Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Βρέθηκαν τα ισοδύναμα για όλα τα ειδικά μισθολόγια

Καμμένος: Βρέθηκαν τα ισοδύναμα για όλα τα ειδικά μισθολόγια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ειδικά Μισθολόγια, Πάνος Καμμένος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Τα ισοδύναμα για να γλυτώσουν το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων και οι προαγωγές έχουν βρεθεί από τους κωδικούς του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και η σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έρθουν στην Βουλή πριν τον Σεπτέμβριο.

Αυτό ανέφερε από το βήμα της Ολομέλειας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά την Κύρωση Συμβάσεων προκειμένου όπως είπε να μην υπάρξει καμία περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Δικαστικών λειτουργών, των ιατρών του δημοσίου και όσοι άλλοι αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας και σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ Ανδρέα Λοβέρδου για την παραχώρηση χώρου στου Ρούφ, στο υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να διεξάγονται δίκες ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος και αναγκών, και σε αντικατάσταση της παραχώρησης έκτασης που δόθηκε στο παράλιο μέτωπο του Ν. Φαλήρου, είπε πως έχει επισκεφθεί τον χώρο μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλου και σύντομα θα έρθει και αυτή στην Βουλή για ψήφιση. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είπε θα κάνει τα πάντα για να διευκολύνει το έργο του υπουργείου Δικαισύνης.

Σχετικά άρθρα