Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι γύρευε ο Προβόπουλος στο γραφείο του Μητσοτάκη;

Τι γύρευε ο Προβόπουλος στο γραφείο του Μητσοτάκη;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Προβόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης,

Ένα ραντεβού εκτός προγραμματισμού που ουδέποτε ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους εγείρει πολλές απορίες για το… κυρίως μενού του. Ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος πέρασε την πόρτα του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Προβόπουλος έφτασε νωρίτερα από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και περίμενε απολαμβάνοντας το καφεδάκι του.

“Τι είναι αυτό που μπορεί να συζήτησαν;” διερωτήθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι όταν τον είδαν να βγαίνει μετά από ώρα από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη.

“Ο κ. Μητσοτάκης συναντάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με πολλά πρόσωπα που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την οικονομική κατάσταση και δεδομένα της χώρας” ανέφεραν πηγές του κόμματος της Ν.Δ, αποφεύγοντας να υπεισέλθουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η χρονική συγκυρία πάντως, όπως επισημάνθηκε, δεν είναι τυχαία, καθώς μόλις χθες ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ επί κυβέρνησης Παπανδρέου, Φίλιππος Σαχινίδης ισχυρίστηκε πως ο τότε διοικητής της ΤτΕ είχε στα χέρια του απόρρητη έκθεση που προεξοφλούσε τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας, πριν το ΠΑΣΟΚ έρθει στην εξουσία.

Ένα τέτοιο έγγραφο “χτυπά” απευθείας τη διακυβέρνηση Καραμανλή, την ώρα που οι σχέσεις της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ με τον πρώην πρωθυπουργό και το “καραμανλικό” μπλοκ μονάχα… φιλικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ζήτησε τη στήριξη Προβόπουλου για την εσωκομματική του εν εξελίξει διαμάχη ο κ. Μητσοτάκης; Ουδείς μπορεί να απαντήσει με ασφάλεια. Ίδωμεν…

Σχετικά άρθρα