Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: “Ο Μητσοτάκης… Σαμαράς λέει και κλαίει”

Παππάς: “Ο Μητσοτάκης… Σαμαράς λέει και κλαίει”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Μητσοτάκης ταυτίστηκε με τον Σαμαρά δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΝΔ “Χουντίνι” που θέλει να φέρει την ανάπτυξη μέσα από την ήδη αποτυχημένη συνταγή των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις.

Σχολιάζοντας δε τις αναφορές της αντιπολίτευσης και του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας απαντά:

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει ταυτιστεί με τον κ. Σαμαρά. Όχι μόνο υιοθέτησε τη στρατηγική της αριστερής παρένθεσης, αλλά προσπαθεί να δικαιώσει και τη διακυβέρνηση μέχρι το 2014. Ήταν, άλλωστε, υπουργός. Σαμαράς λέει και κλαίει, όπως έγραφε και η τούρτα γενεθλίων του κ. Σαμαρά. Μόνο που ήδη η παρένθεση ξεχείλωσε και πάει ολοταχώς για παρένθεση οκταετίας».

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, η ελληνική Δεξιά «Προσπάθησε λυσσαλέα να πείσει μαζί βέβαια με τη διαπλοκή- ότι η Αριστερά θα έβγαζε την Ελλάδα από την Ευρώπη. Τώρα που αυτό το ψέμα κατέρρευσε, χάσανε το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως άλλος Χουντίνι, θέλει να φέρει την ανάπτυξη μέσα από την ήδη αποτυχημένη συνταγή των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις. Για να κερδίσει η ολιγαρχία του τόπου. Ο Αλέξης Τσίπρας συνέδεσε την ανάπτυξη με το ύψος των συντάξεων. Για να κερδίσει από την ανάπτυξη η κοινωνία και το λαϊκό εισόδημα. Ο κ. Μητσοτάκης είναι αμετανόητος νεοφιλελεύθερος. Η Αριστερά είναι που μπορεί να φέρει τη δίκαιη ανάπτυξη. Η «ανάπτυξη» του κ. Μητσοτάκη είναι απλώς μια οικονομική μεγέθυνση, η οποία αν ποτέ ερχόταν θα ήταν ανάπτυξη των ελεύθερων απολύσεων, των μεγάλων ανισοτήτων, ευημερία για το 10% εώς 20% της κοινωνίας. Το θέμα είναι τι γίνεται με το 80%».

Σχετικά άρθρα