Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. αντιστρατεύεται στην προστασία των αδυνάμων

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. αντιστρατεύεται στην προστασία των αδυνάμων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κυρίτσης, Κριστίν Λαγκάρντ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Παπασταύρου, ΣΥΡΙΖΑ,

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα πυρά που δέχθηκε η κυβέρνηση από τη Ν.Δ. με αφορμή τη θέση του Γιώργου Κυρίτση ότι η κυβέρνηση μετακυλάει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, γιατί γι’ αυτό ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε κατηγορήσει νωρίτερα την κυβέρνηση ότι διχάχει απροκάλυπτα και συνειδητά τον ελληνικό λαό και τόνιζε ότι «ο κ. Κυρίτσης είναι το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα, το αποκρουστικό πρόσωπο του διχασμού, του φθόνου και του μίσους».

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ χρέωσε στη Ν.Δ. ότι «είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, η οποία διόγκωσε την ανεργία, τσάκισε τα αδύναμα στρώματα, κατέστρεψε το κράτος πρόνοιας και οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απόγνωση».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Νέα Δημοκρατία «αντιστρατεύεται μια οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα προστατεύει τους αδύναμους, θα κατανέμει δίκαια τα βάρη και θα μεριμνά για εκείνους που επλήγησαν από τη διακυβέρνησή της.

«Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Επίθεση στα φτωχά και μεσαία στρώματα, απολύσεις, ασυλία στους μεγαλοφοροφυγάδες και τους διαπλεκόμενους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άραγε τον Στ. Παπασταύρου, τη λίστα Λαγκαρντ ή την τροπολογία-δώρο στους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών;», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα