Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Η Ελλάδα πήρε δεσμεύσεις για ελάφρυνση χρέους αλλά μετά το 2018”

“Η Ελλάδα πήρε δεσμεύσεις για ελάφρυνση χρέους αλλά μετά το 2018”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Εφημερίδα New York Times, Μνημόνιο, Προαπαιτούμενα Μέτρα,

Η Ελλάδα κέρδισε νέες δεσμεύσεις για ελάφρυνση του χρέους της, αλλά τίποτα ουσιαστικό μέχρι το νωρίτερο το 2018, επισημαίνει δημοσίευμα της New York Times για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Η αμερικανική εφημερίδα υπογραμμίζει δε, ότι αυτές οι δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν εάν και μόνο εάν η Ελλάδα συνεχίσει τις επώδυνες μεταρρυθμίσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, ακόμη και αυτή η απόφαση μπορεί να καθησυχάσει τους φόβους για νέα έξαρση της κρίσης στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι την ίδια ώρα η περιοχή αντιμετωπίζει και άλλα σοβαρά προβλήματα, όπως η μαζική εισροή μεταναστών και η συνεχιζόμενη τρομοκρατική απειλή.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στη διαφοροποίηση ΔΝΤ-Γερμανίας για την ελάφρυνση χρέους, επισημαίνοντας ότι ο Σόιμπλε ξεκαθάρισε, ότι δεν μπορεί να περάσει στο γερμανικό κοινοβούλιο ελάφρυνση του ελληνικού χρέους πριν το 2018.

Σχετικά άρθρα