Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς σέρνει τον Μητσοτάκη για την άνοιξη του 2017 (βίντεο)

Ο Σαμαράς σέρνει τον Μητσοτάκη για την άνοιξη του 2017 (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βίντεο, Δημήτρης Σταμάτης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Μαρτυριάρης για τη στρατηγική Μητσοτάκη στην οποία τον σέρνει ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Δημήτρης Σταμάτης.

Υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ΝΔ θα γίνει πρωθυπουργός την άνοιξη του 2017, αποκαλύπτοντας- εκών άκων- την στρατηγική Σαμαρά με την συστηματική υπονόμευση και της ηγεσίας Μητσοτάκη, καθώς ο Α. Σαμαράς του επέβαλε να αλλάξει γνώμη και να μην ψηφίσει καμία από τις βασικές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου όπως ήθελε να κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου και απάντησε στην σαββατιάτικη αναφορά Τσακαλώτου ότι ο Α. Σαμαράς θέλει να ρίξει τον Κ. Μητσοτάκη και ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα γίνει πρωθυπουργός αν ακούει τον πρώην πρωθυπουργό.

«Αυτό τι είναι απειλή ή συμβουλή; Τέτοιες απειλές δεν τις δεχόμαστε. Σ’ αυτή την χώρα τις κυβερνήσεις εκλέγει ο λαός, ακόμη και αν κάνει λάθος όπως με εσάς.

Να ξέρετε ότι ο Κ. Μητσοτάκης την άνοιξη του 2017 θα γίνει πρωθυπουργός», είπε ο Δ. Σταμάτης.

Ακόμη ο Δ. Σταμάτης υποστήριξε πως το νέο Ταμείο για την δημόσια περιουσία ήταν σχέδιο του Σόιμπλε που η κυβέρνηση Σαμαρά είχε απορρίψει και τώρα είναι σχέδιο των Σόιμπλε – Μοσκοβισί που συντάχθηκε με την βοήθεια Γάλλων ειδικών.

Σχετικά άρθρα