Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου για Σαμαρά – Μητσοτάκη (βίντεο)

Η απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου για Σαμαρά – Μητσοτάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Βίντεο, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Μπορεί τα ελληνικά του να μην είναι τα καλύτερα στον κόσμο, ωστόσο θα συζητείται για ημέρες η «τάπα» του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τον Αντώνη Σαμαρά, κατά την ομιλία του στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο υπουργός Οικονομικών δεν άφησε ασχολίαστο το «καπέλωμα» του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εις βάρος του νέου, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.

«Ο κ. Σαμαράς πριν από 23 χρόνια είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τώρα θέλει να ρίξει πάλι έναν άλλο Μητσοτάκη, αλλά αυτή τη φορά χωρίς να είναι πρωθυπουργός», ήταν η φοβερή ατάκα του υπουργού Οικονομικών που έγινε δεκτή με χαμόγελα και χειροκροτήματα.

Ο κ. Τσακαλώτος, εξάλλου, λίγο αργότερα υπενθύμισε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Νίκο Δένδια πως πριν ένα χρόνο ζητούσε η αξιωματική αντιπολίτευση να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας από τη διαπραγμάτευση ακόμα και με Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων με έδρα στο Λουξεμβούργο. Ο υπουργός Οικονομικών υπενθύμισε, εξάλλου, πως η ΝΔ δεν κατάθεσε ούτε μία εναλλακτική πρόταση.

Σχετικά άρθρα