Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρά Σακελλαρίδη: Ο Σπηλιωτόπουλος κατεβαίνει με ατζέντα ΛΑΟΣ

Πυρά Σακελλαρίδη: Ο Σπηλιωτόπουλος κατεβαίνει με ατζέντα ΛΑΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Δήμος Αθηναίων, Τζαμί,

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Άρη Σπηλιωτόπουλο, κατηγορώντας τον ότι κατεβαίνει στις εκλογές με «ατζέντα ΛΑΟΣ του 2012».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανοίγει ζητήματα που έχουν δρομολογηθεί, όπως το τζαμί, χωρίς να παίρνει καμία θέση για τα κοινωνικά ζητήματα του δήμου.

Ο κ. Σακελλαρίδης διαφώνησε με την άποψη Σπηλιωτόπουλου ότι η λειτουργία τεμένους θα γίνει πόλος συγκέντρωσης παράτυπων μεταναστών στην Αθήνα, λέγοντας ότι στην πόλη ήδη λειτουργούν εκατοντάδες παράνομοι χώροι και το τέμενος θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα.

Απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, είπε χαρακτηριστικά: «ενοχλούνται για αυτούς που περιγράφουν αυτή την πραγματικότητα και όχι για αυτούς που τη δημιούργησαν».

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφέρθηκε και στο θέμα των αστέγων, λέγοντας ότι υπάρχουν 25.000 ακατοίκητα κτήρια στην Αθήνα, για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους πληρώνουν φόρους, πάγια και χαράτσια και πρότεινε μέσω πόρων του ΕΣΠΑ να δοθούν οικονομικά κίνητρα στους ιδιοκτήτες, ώστε για ορισμένα χρόνια να παραχωρήσουν τα σπίτια τους για τους αστέγους, ενώ έτσι – όπως είπε- θα μπορούσαν να δοθούν και κίνητρα σε νέα ζευγάρια για να έρθουν στην πόλη.

Για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, είπε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν εξαιρέσεις για τις τουριστικές περιοχές, όπως η Πλάκα.

 

Σχετικά άρθρα