Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Το αεροσκάφος της EgyptAir έπεσε κάθετα κι εξαφανίστηκε

Καμμένος: Το αεροσκάφος της EgyptAir έπεσε κάθετα κι εξαφανίστηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για EgyptAir, Αεροπορικό Δυστύχημα, Αίγυπτος, Πάνος Καμμένος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Κάθετα έπεσε και εξαφανίστηκε το αεροσκάφος της EgyptAir στη διάρκεια της νύκτας κοντά στη Κάρπαθο.

Την απότομη κάθετη πτώση του αεροσκάφους αποκάλυψε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που έδωσε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για το αεροσκάφος της Egyptair.

Ο υπουργός επεσήμανε ότι στις 3:37 και ενώ το αεροσκάφος είχε μπει μέσα στο FIR του Καΐρου πραγματοποίησε σε ύψος 37.000 ποδών μία στροφή 90 μοιρών αριστερά και στη συνέχεια μία στροφή 360 μοιρών προς τα δεξιά κατερχόμενο στα 15.000 πόδια και στα 10.000 πόδια χάθηκε η εικόνα που είχαμε.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος μέσα σε 4 λεπτά από τη στιγμή που εξαφανίστηκε το αεροπλάνο της Egyptair δόθηκε εντολή για απογείωση στρατιωτικού αεροσκάφους.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για απώλεια του αεροσκάφους στα όρια του FIR Αθηνών και Αιγύπτου.

Τις ευχές του Αλέξη Τσίπρα για να υπάρξει «καλή κατάληξη της υπόθεσης EgyptAir» μετέφερε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πάνος Καμμένος ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για την εν εξελίξει επιχείρηση εντοπισμού του αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρουσίασε την ελληνική συμμετοχή στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης και είπε βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ομόλογό του.

Σχετικά άρθρα