Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το κίνημα “Δεν Πληρώνω” σε κοινό ψηφοδέλτιο με την “Αριστερή Κίνηση Περιστερίου”

Το κίνημα “Δεν Πληρώνω” σε κοινό ψηφοδέλτιο με την “Αριστερή Κίνηση Περιστερίου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δεν Πληρώνω, Εκλογές, Πάνος Παπανικολάου, Περιστέρι, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Μετά από συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αποφασίστηκε η ενεργή στήριξη και συμμετοχή του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη δημοτική παράταξη «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», με υποψήφιο δήμαρχο τον Πάνο Παπανικολάου.

Είχε προηγηθεί συνάντηση των εξουσιοδοτημένων μελών της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Λεωνίδα Παπαδόπουλου, Ηλέκτρας Μπραβάκου και Ηλία Παπαδόπουλου, με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιο δήμαρχο Πάνο Παπανικολάου, τη δημοτική σύμβουλο και επικεφαλής της κίνησης σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, Αντωνία Βαφειάδου και άλλα πρωτοπόρα μέλη της παράταξης, η οποία έγινε -όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση των Δεν Πληρώνω- σε απόλυτα συντροφικό κλίμα και στην οποία συζητήθηκε η προοπτική της συνεργασίας μας.

Οι συναγωνιστικοί και πολιτικοί δεσμοί του Κινήματος Δεν Πληρώνω με τους πρωτοπόρους αγωνιστές της δημοτικής παράταξης «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», δεν χτίστηκαν μέσα σε κλειστά γραφεία, επισημαίνει η ανακοίνωση, αλλά στους καθημερινούς κρίσιμους αγώνες που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Με τους κοινούς μας αγώνες σαν παρακαταθήκη και με κοινό ανατρεπτικό όραμα για την επόμενη μέρα, προχωράμε μαζί μέχρι να επαναφέρουμε το Δήμο Περιστερίου στα χέρια των πολιτών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα