Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιμνημονιακή πρεμιέρα για την υποψήφια περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιμνημονιακή πρεμιέρα για την υποψήφια περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ρένα Δούρου, ΣΥΡΙΖΑ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Με σαφέστατο αντιμνημονιακό μήνυμα έκανε πρεμιέρα ως υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Δήλωσε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι η αρχή του τέλους των πολιτικών του μνημονίου, σύνθημα που είχαμε ακούσει βεβαίως και στις εκλογές του 2010 τόσο από τον Αλέκο Αλαβάνο όσο και από τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Οι εκλογές στις περιφέρειες και τους δήμους στέλνουν επίσης, σύμφωνα με την κ. Δούρου, «μήνυμα ελπίδας, μήνυμα συστράτευσης όλων όσοι και όσες πιστεύουν ότι ο τόπος χρειάζεται ανάπτυξη, απασχόληση, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη. Χρειάζεται να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του».

«Τον στόχο αυτόν, μεγάλο και δύσκολο αλλά αδιαπραγμάτευτο, θα τον υπηρετήσουμε όλοι μαζί. Χωρίς εκπτώσεις. Χωρίς υποχωρήσεις. Με συνέπεια. Και με αίσθηση των ευθυνών. Για να λάβει η κυβέρνηση του καταστροφικού μνημονίου, το σαφές μήνυμα της κοινωνίας: ό,τι κι αν κάνει, ό,τι μεθοδεύσεις κι αν επιχειρήσει, όπως με τις ημερομηνίες των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που ελπίζει. Την παράταση της παραμονής της στην εξουσία. Τα παιχνίδια τέλος!», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα