Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βασιλειάδης: Στόχος οι υπεύθυνοι της διαπλοκής να περάσουν από το γκισέ

Βασιλειάδης: Στόχος οι υπεύθυνοι της διαπλοκής να περάσουν από το γκισέ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Βασιλειάδης, Διαφθορά, Ελληνική Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, ΤΑΙΠΕΔ,

Για τις εξελίξεις στη μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής μίλησε ο γ.γ. για την καταπολέμηση της διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης. «Τόσα χρόνια το πολιτικό κατεστημένο χρησιμοποιούσε την λέξη διαπλοκή χωρίς να καταγράφει ονόματα. Στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι επιτέλους να δούμε τους υπεύθυνους να περνάνε από το γκισέ».

«Ήδη έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο στο λαθρεμπόριο τσιγάρων, ενώ από το καλοκαίρι εντατικοποιούμε και τον ελεγκτικό μηχανισμό για τα λαθραία καύσιμα. Αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι εάν υπάρχει πολιτική βούληση ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί», δήλωσε στο Κόκκινο o Γ. Βασιλειάδης.

Για την υπόθεση της δίκης σε σχέση με τα 28 ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ ο ίδιος σημείωσε ότι ποινική δίωξη ασκήθηκε γιατί μέλη του ΤΑΙΠΕΔ έβαλαν χέρι στους τόκους, «μπήκαν σε τσέπες!». Εκανε μάλιστα λόγο για πλαίσιο πλήρους ασυλίας στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, μια συνειδητή πράξη από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

«Η διαφθορά στο κράτος εξαρτάται από την διοίκηση, το κράτος έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς», σημείωσε ο ίδιος, κάτι που φαίνεται από τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. «Με τον ίδιο ξεχαρβαλωμένο μηχανισμό, αυξήθηκαν οι έλεγχοι στα τελωνεία κατά 100% για τα τσιγάρα».

Σχετικά άρθρα