Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραχήλ: Οι βουλευτές μαζί με τον Παυλόπουλο, είναι υπόλογοι για εσχάτη προδοσία

Ραχήλ: Οι βουλευτές μαζί με τον Παυλόπουλο, είναι υπόλογοι για εσχάτη προδοσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Ραχήλ Μακρή,

Άστραψε και βρόντηξε η Ραχήλ Μακρή που επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αφορμή την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

«Η υπέρτατη δημοκρατική διαδικασία είναι το δημοψήφισμα, αλλά οι άνθρωποι που μας κυβερνούν έκαναν το «όχι» του λαού «ναι» δήλωσε αρχικά στον focus fm η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ . Η κ. Μακρή τόνισε μάλιστα, πως γι΄αυτό το λόγο, «οι βουλευτές μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι υπόλογοι για εσχάτη προδοσία.»

«Ο Αλέξης Τσίπρας έκλεψε την ψήφο του λαού, λέγοντας ψέματα, ότι θα εφαρμόσει ένα παράλληλο πρόγραμμα. Πρέπει να γίνουν εκλογές, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στα όριά της,», είπε η κ. Μακρή, συμπληρώνοντας ότι «μας κυβερνούν επικίνδυνοι άνθρωποι, όχι απλά ανίκανοι».

Η κ. Μακρή επεσήμανε, ότι στην πραγματικότητα, δεν έχει ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα η πλειοψηφία του ελληνικού λαού: «Δυστυχώς οι εκλογές δεν λειτουργούν όπως το δημοψήφισμα που ακυρώνεται αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη συμμετοχή, ακόμη και το 2% μπορεί να εκλέξει κυβέρνηση.»

Σχετικά άρθρα