Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διακόπηκε η συνεδρίαση της Βουλής – Επενέβη η φρουρά για να βάλει τάξη (βίντεο)

Διακόπηκε η συνεδρίαση της Βουλής – Επενέβη η φρουρά για να βάλει τάξη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Λαμπρούλης, Ηλίας Παναγιώταρος, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Παππάς, Χρυσή Αυγή,

Χάος στην ολομέλεια της Βουλής με τη φρουρά να επεμβαίνει για να απομακρύνει χρυσαυγίτη βουλευτή και διακοπή της συνεδρίασης.

Εντολή για απομάκρυνση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού από την αίθουσα της Ολομέλειας έδωσε ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης.

Αφορμή ήταν αντιπαράθεση του Γιάννη Λαγού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη διαφωνία του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απαντούσε στον υπουργό ύστερα από επεισόδιο που είχαν νωρίτερα.

Ο κ. Σκουρλέτης ισχυρίστηκε ότι νωρίτερα ο χρυσαυγίτης βουλευτής του είχε πει «να προσέχει η οικογένειά σου». «Ποτέ», υποστήριξε ο Χρ. Παππάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στον διάλογο παρενέβησαν ο Γιάννης Λαγός και ο Ηλίας Παναγιώταρος φωνάζοντας πολλές φορές προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ «είσαι βλάκας», «ντροπή σου», «κολλητοί με τους τρομοκράτες έχετε γίνει» κ.α.

Μάλιστα ο Γιάννης Λαγός σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λαμπρούλης να διακόψει την συνεδρίαση και να καλέσει την φρουρά για να βγάλει έξω από την αίθουσα τον Γιάννη Λαγό.

Πράγματι, εισήλθε η φρουρά, ενώ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στάθηκαν όρθιοι γύρω από τον Γιάννη Λαγό για να εμποδίσουν την φρουρά της Βουλής.

Δείτε το βίντεο:

Από εκείνη τη στιγμή διεκόπη η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης της συζήτησης στην ολομέλεια αλλά η ένταση δεν σταμάτησε με τους υπουργούς Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη να συνεχίζουν τις φραστικές αντεγκλήσεις.

Στη διένεξη παρενέβη και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος ζητώντας τον λόγο από τα βουλευτικά έδρανα είπε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα με τον Ηλία Κασιδιάρη να του απαντά ότι «είσαι ψεύτης».

Μετά το επεισόδιο αποφασίστηκε η διακοπή της συνεδρίασης με τον Γιάννη Λαγό να δηλώνει ότι δεν αποχωρεί από την αίθουσα της ολομέλειας.

Σχετικά άρθρα