Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολιτικό θρίλερ (;): Γιατί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν μιλούν στη Βουλή;

Πολιτικό θρίλερ (;): Γιατί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν μιλούν στη Βουλή;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Βασίλης Κόκκαλης, Βουλή των Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ, Φορολογία,

Μεγάλα ερωτήματα και πλήθος σεναρίων έχει προκαλέσει η στάση αποχής(;) της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ (Ανεξαρτήτων Ελλήνων) του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που διεξάγεται από το πρωί του Σαββάτου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Με εξαίρεση τον ειδικό αγορητή του κόμματος, Θανάση Παπαχριστόπουλο, μέχρι στιγμής όλα τα υπόλοιπα στελέχη δείχνουν απροθυμία να τοποθετηθούν επί του «καυτού» νομοσχεδίου.

Είναι ενδεικτικό ότι ούτε ένα στέλεχος των ΑΝΕΛ δεν έχει λάβει το λόγο, για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο, αφήνοντας το δύσκολο αυτό έργο αποκλειστικά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στους συνολικά 148 εγγεγραμμένους ομιλητές μέχρι και αύριο Κυριακή, δεν έχει εγγραφεί ούτε ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ, ενώ απουσιάζουν και από την αίθουσα της Ολομέλειας όπως αναφέρει το skai.gr. Ακόμη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Βασίλης Κόκκαλης, είναι απών.

Σχετικά άρθρα