Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κόντρα Καμμένου – Πλακιωτάκη για την τουρκική απόπειρα (;) κατάληψης ελληνικού νησιού

Κόντρα Καμμένου – Πλακιωτάκη για την τουρκική απόπειρα (;) κατάληψης ελληνικού νησιού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Γιάννης Πλακιωτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νησιά Αιγαίου, Οινούσσες, Πάνος Καμμένος, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

«Ο στρατάρχης κ. Καμμένος καλά θα κάνει να χαμηλώσει τους τόνους», τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, καλώντας τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ «να επιδείξει την πρέπουσα σοβαρότητα».

«Θα πρέπει να κατανοήσει ότι στην ταραχώδη και ασταθής εποχή που διάγουμε, τα ζητήματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής δεν προσφέρονται για κομπασμούς και τηλεοπτικά σόου», συμπληρώνει ο κ. Πλακιωτάκης.

Αφορμή για τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Ν.Δ. αποτέλεσε αναφορά του κ. Καμμένου στο Twitter, μέσω της οποίας ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για «έλλειψη σοβαρότητας» και «υιοθέτηση φασιστοειδών του διαδικτύου τύπου Φαήλου από τη Ν.Δ.», που σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ συνιστούν «επικίνδυνο κοκτέιλ».

Αιτία των σκληρών χαρακτηρισμών Καμμένου ήταν οι δηλώσεις Πλακιωτάκη νωρίτερα στον Real FM, όπου είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του οι Τούρκοι επιχείρησαν τις προηγούμενες ημέρες να καταλάβουν τη νησίδα Παναγιά ανοιχτά των Οινουσσών.

Διαβάστε σχετικά εδώ: «Οι Τούρκοι προσπάθησαν να καταλάβουν τη νησίδα Παναγιά πριν μερικές ημέρες»

Σχετικά άρθρα