Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κυριάκος ενεργοποίησε το ρήγμα των “καραμανλικών”

Ο Κυριάκος ενεργοποίησε το ρήγμα των “καραμανλικών”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Ευρώ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Προκόπης Παυλόπουλος,

Το ρήγμα των “καραμανλικών” φαίνεται πως ενεργοποίησε η επίθεησ που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου για την αναφορά του στο νόμισμα.

Ο στενός συνομιλητής του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος με μήνυμά του στο facebook κάνει λόγο για «ντροπή» και αποδίδει την επίθεση στο πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου στο γεγονός ότι «θα είναι στη θέση του για τέσσερα χρόνια ακόμη».

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε:

«Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ να προσπαθούν κάποιοι συστηματικά -ναι το λέω και το επαναλαμβάνω συστηματικά- να λοιδορήσουν και να ευτελίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το ένα εκατοστό της βαθιάς μόρφωσης, της αίσθησης του καθήκοντος και του σεβασμού του δημοσίου συμφέροντος να είχαν από αυτό που διαθέτει ο Παυλόπουλος, θα έτρεχαν να κρυφτούν και να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρουν αυτοί που τρέμουν στην ιδέα ότι ο Πρόεδρος θα είναι στη θέση του για τέσσερα περίπου χρόνια ακόμη. Αυτός είναι ο λόγος που το υποσκάπτουν, αλλά ματαιοπονούν».

Ουκ ολίγα στελέχη της ΝΔ, προερχόμενα από τον χώρο των καραμανλικών, από χθες τηρούν αποστάσεις από την επίθεση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος πολλάκις έχει εκφράσει την δυσθυμία του για τον κ. Παυλόπουλο, τον οποίο υπενθυμίζεται ότι είχε καταψηφίσει όταν είχε προταθεί από τον Αλέξη Τσίπρα για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

Υπενθυμίζεται ότι αιχμές για την αναφορά του Προκόπη Παυλόπουλου ότι το νόμισμα έχει ουσία όταν υπηρετεί τον άνθρωπο, άφησαν τόσο η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι με σχετικές παρεμβάσεις τους.

Σχετικά άρθρα