Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος “καρφώνει” άγρια Μητσοτάκη για τον Παυλόπουλο

Αντώναρος “καρφώνει” άγρια Μητσοτάκη για τον Παυλόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σφοδρή επίθεση εναντίον όσων στοχοποίησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για την αναφορά του στο νόμισμα εξαπέλυσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος με μήνυμά του στο Facebook και χωρίς να κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα κάνει λόγο για “ντροπή” και αποδίδει την επίθεση στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας στο γεγονός ότι “θα είναι στη θέση του για τέσσερα περίπου χρόνια ακόμη”.

Υπενθυμίζεται ότι αιχμές για την αναφορά του κ. Παυλόπουλου ότι το νόμισμα έχει ουσία όταν υπηρετεί τον άνθρωπο, άφησαν τόσο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και το ΠΑΣΟΚ με σχετικές παρεμβάσεις τους.

Διαβάστε τι έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος:

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Ι Κ Α ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΣΟΥΜ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΗΣ ΒΑΘΕΙΑΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΊΧΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΌΜΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ.

Σχετικά άρθρα