Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρουφάκης: Σόιμπλε και Ντράγκι πήγαν να πιαστούν στα χέρια για την Ελλάδα

Βαρουφάκης: Σόιμπλε και Ντράγκι πήγαν να πιαστούν στα χέρια για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Handelsblatt, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Γιάνης Βαρουφάκης, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μάριο Ντράγκι, Μνημόνιο, Τρόικα,

Τις αποκαλύψεις σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι του 2015, κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης, συνεχίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Council on Foreign Relations στη Νέα Υόρκη, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε σε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Σόιμπλε και τον διοικητή της ΕΚΤ, Ντράγκι, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Σόιμπλε και Ντράγκι κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια για την Ελλάδα.

Ως αποκορύφωμα στην πορεία της ελληνικής κρίσης μέχρι σήμερα, ανέφερε το τελεσίγραφό της τρόικας τον Ιούνιο του 2015, που εκπρόσωποί της ήθελαν να επιβάλουν τις θέσεις τους στην Ελλάδα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης παρακολουθούσε τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ευρωπαίων και ΔΝΤ «με διασκεδαστική διάθεση και αηδία», όπως φέρεται να είπε ο ίδιος κατά την ομιλία του, σύμφωνα με την Handelsblatt.

Σχετικά άρθρα