Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Διάλυση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και δημιουργία νέου κόμματος χωρίς Βενιζέλο”

“Διάλυση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και δημιουργία νέου κόμματος χωρίς Βενιζέλο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΗΜΑΡ, Ευάγγελος Βενιζέλος, Θεόδωρος Πάγκαλος, ΠΑΣΟΚ,

Την διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και δημιουργία νέου κόμματος χωρίς τον Ευάγγελο Βενιζέλο και όλους όσους οδήγησαν την κατάσταση ως εδώ, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, προτείνει ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FM.

Ο πρώην υπουργός δήλωσε χρακτηριστικά:

“Προτείνω λοιπόν την αυτοδιάλυση όλων αυτών των σχημάτων, του ΠΑΣΟΚ, της «Ελιάς», της ΔΗΜΑΡ και των 58. Η «Ελιά» είναι ένα ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές και τίποτε άλλο. Θα πάψει να υπάρχει την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών. Αλλά το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει κυβερνητική δυναμική και κυβερνητικές φιλοδοξίες και δεν νοείται ο χώρος να μην τα έχει αυτά.

Προτείνω ένα σχήμα πολιτικό νέου τύπου, από το οποίο θα απουσιάζουν όσοι οδήγησαν την παράταξη σ’ αυτό το σημείο. Και εγώ. Βεβαίως (και ο κ. Βενιζέλος και άλλοι). Να στηρίζεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που θα συνεχίσει να υπάρχει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει αμέσως, προϋποθέτει μια σειρά επαφών. Θα ξεκινήσει ένα μήνα μετά τις ευρωεκλογές, θα έχουμε μπροστά μας καιρό για την προεδρική εκλογή και θέλει δυο-τρεις μήνες για να συγκροτηθεί και να γίνει, μέσα από συνελεύσεις, μια νέα παράταξη, ώστε το δίλημμα «εκλογές ή νέος ΠτΔ» να έχει λυθεί με μια παράταξη που θα έχει διψήφια προγνωστικά στις δημοσκοπήσεις. Και νέα ηγεσία, προφανώς”.

Σχετικά άρθρα