Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προειδοποιητικά “πυρά” Κεφαλογιάννη σε Μητσοτάκη

Προειδοποιητικά “πυρά” Κεφαλογιάννη σε Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Νεοφιλελευθερισμός, Όλγα Κεφαλογιάννη,

Από “γυναίκα θα το βρει” ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς φαίνεται από τη θέση που πήρε η Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την τοποθέτηση της στο συνέδριο της ΝΔ. Μίλησε μάλιστα για τα εσωκομματικά δρώμενα, αναφέροντας ότι το κόμμα δεν πρέπει να προσχωρήσει σε «αποτυχημένες νεοφιλελεύθερες συνταγές» και πως πρέπει να παραμείνει στον φιλελευθερισμό που πρεσβεύει το Καραμανλικό dna.

Το σχέδιο της Ν.Δ. θα πρέπει να υπερασπίζεται τις βασικές λειτουργίες ενός σύγχρονου κράτους πρόνοιας , να βάζει φρένο στην διαδικασία της ολοκληρωτικής απορρύθμισης αγοράς και εργασιακών σχέσεων και να στηρίζει τη μεσαία τάξη και την ελληνική οικογένεια, ανέφερε, προσθέτοντας: Η Ν.Δ. είναι η μεγάλη παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού, που μπορεί να συνθέτει και να ενώνει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο κέντρο του πολιτικού φάσματος… αυτή ήταν και είναι η δύναμη μας, να μπορούμε να είμαστε οι εκφραστές των μεγάλων κοινωνικών πλειοψηφιών. κάτι που έπραξε με απόλυτη επιτυχία ο Κώστας Καραμανλής, γνήσιος εκφραστής του μέτρου και της μετριοπάθειας».

Σχετικά άρθρα