Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνευ προηγουμένου “τάπα” στον Κυριάκο από την Τελιγιορίδου (βίντεο)

Άνευ προηγουμένου “τάπα” στον Κυριάκο από την Τελιγιορίδου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ΣΥΡΙΖΑ,

Πληρωμένη απάντηση στους λεκτικούς και νοηματικούς ακροβατισμούς του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, ότι “όλοι οι αριστεροί δεν είναι τρομοκράτες αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι αριστεροί” έδωσε η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η κα Τελιγιορίδου σημείωσε χαρακτηριστικά: Σήμερα είναι μία μαύρη επέτειος για τη Δημοκρατία μας. Χθες από τα χείλη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακούστηκε από αυτό εδώ το βήμα κάτι πολύ επικίνδυνο.

Είπε ότι όλοι οι Αριστεροί δεν είναι τρομοκράτες, αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι Αριστεροί. Τηρουμένων των αναλογιών θα μπορούσε κάποιος να πει πως όλοι οι Δεξιοί δεν είναι φασίστες, αλλά όλοι οι φασίστες είναι Δεξιοί.

Και φαντάζεστε πόσο επικίνδυνες είναι τέτοιες εκφράσεις για τη Δημοκρατία μας. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί στην εκφορά του δημοσίου λόγου μας, να προσέχουμε τι λέμε και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση μίας εθνικής στάσης με ενότητα.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά άρθρα