Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χαρδαλιάς πάγωσε την Νέα Δημοκρατία – Δεν κατεβαίνει με τον Κουμουτσάκο

Ο Χαρδαλιάς πάγωσε την Νέα Δημοκρατία – Δεν κατεβαίνει με τον Κουμουτσάκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Χαρδαλιάς, Περιφέρεια Αττικής,

Δεν έπεσαν από τα σύννεφα στην Νέα Δημοκρατία ωστόσο πάγωσαν με την ανάρτησή του στο διαδίκτυο του Νίκου Χαρδαλιά όπου ανακοίνωνε ότι θα κατέβει υποψήφιος με τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ – ΕΛΙΑ Γιάννη Σγουρό και όχι με τον υποψήφιο του κόμματός του, τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Η κίνηση αυτή του γαλάζιου στελέχους που ήταν επί χρόνια δήμαρχος Βύρωνα είναι απλά η επισημοποίηση της αντίδρασης που υπάρχει για την επιλογή Κουμουτσάκου στην Περιφέρεια Αττικής.

Όλη η δήλωσητου Νίκου Χαρδαλιά, που προκάλεσε αντιδράσεις:

“Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι… Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τον Γιάννη Σγουρό, από διαφορετικούς βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, ενώνουμε δυνάμεις, έτσι ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική και τις γειτονιές της.

Η σχέση μου με τον Γιάννη Σγουρό ήταν πάντα σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και ψευτοδιλήμματα του παρελθόντος. Στη νέα πενταετία αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών.

Το μεγάλο μας στοίχημα παραμένει αποκλειστικά η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου.

Ενώνουμε εμπειρία και γνώσεις ετών, παραμένουμε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τους πολίτες της Αττικής, για την επόμενη μέρα των παιδιών μας….όλοι μαζί λοιπόν συνεχίζουμε, με εμπειρία, έργα παντού σε κάθε γειτονιά…συνεχίζουμε όλοι μαζί, μόνο μπροστά!”.

Σχετικά άρθρα