Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τζαβάρας “καρφώνει” άγρια τον Σαμαρά για τη λίστα Λαγκάρντ

Ο Τζαβάρας “καρφώνει” άγρια τον Σαμαρά για τη λίστα Λαγκάρντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Τζαβάρας, Λίστα Λαγκάρντ, Νέα Δημοκρατία, Τηλέμαχος Σαντοριναίος,

Σαφείς αποστάσεις από την κάλυψη που παρείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για την εμπλοκή Παπασταύρου στις λίστες αλλά και συγγενών του στη λίστα Λαγκάρντ τήρησε ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά fm και τον δημοσιογράφο Τηλέμαχο Σαντοριναίο, ο γαλάζιος βουλευτής τόνισε πως «δεν μπορεί η ΝΔ η μεγάλη πολιτική παράταξη, που εκφράζει τον ιστορικό φιλελευθερισμό στην Ελλάδα να είναι όμηρος του οποιουδήποτε συγγενούς του οποιουδήποτε πρώην πρωθυπουργού ή προσώπου, που έχει σχέση με τη ΝΔ».

Ο κ. Τζαβάρας απηύθυνε έκκληση την Κυβέρνηση, να ερευνήσει ταχέως κατά προτεραιότητα την υπόθεση προκειμένου να φανεί αν υπάρχει εμπλοκή του κ. Παπασταύρου ή του πεθερού του αδελφού του κ. Σαμαρά και σε ποιο σημείο μια τέτοια εμπλοκή μπορεί να είναι αληθινή.

Πέραν τούτου, ζήτησε να διερευνηθεί επίσης αν δημιουργούνται προσωπικές ευθύνες για κάποιους, τονίζοντας ωστόσο πως «παραταξιακή ευθύνη για τέτοιες πράξεις δεν υπάρχει», προσωποποιώντας ουσιαστικά τυχόν ευθύνες στο πρόσωπο του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά.

Σχετικά άρθρα