Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζουράρις τρολάρει το σύμπαν: Εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα

Ζουράρις τρολάρει το σύμπαν: Εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κώστας Ζουράρις,

Αναφανδόν υπέρ του ρουσφετιού τάχθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις συνδυάζοντάς το μάλιστα με το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

«Εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα» είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα απαντώντας στις αιτιάσεις αντιπολίτευσης περί ίδρυσης νέων επιτροπών για την εξυπηρέτηση ημετέρων. «Το ρουσφέτι είναι φυσικό σαν την αναπνοή του ανθρώπου. Μόνο αν αλλάξουμε και βάλουμε τσιπάκια μπορεί να καταργηθεί» είπε ο κ. Ζουράρις εκπλήσσοντας τους πάντες.

Νωρίτερα ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, είχε αφήσει αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για «ύποπτη» ρύθμιση που προβλέπει τη μονιμοποίηση εκπαιδευτικών με διδακτορικό τίτλο σπουδών σε θέσεις Ερευνητικού Διδακτικού Προσωπικού σε ΑΕΙ. Ο κ. Μαυρωτάς που είχε στοχοποιήσει μέσω twitter την σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα απέφυγε να επαναλάβει την καταγγελία του και περιορίστηκε να τονίσει ότι «η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται και τιμία».

Σχετικά άρθρα