Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ούτε να συλλυπηθεί τον Καραμανλή για τον Αγγέλου δεν πήγε ο Σαμαράς

Ούτε να συλλυπηθεί τον Καραμανλή για τον Αγγέλου δεν πήγε ο Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Αγγέλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Ούτε στην κηδεία του στενούτερου συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς δεν “καταδέχθηκε” να μιλήσει στον κ. Καραμανλή, επιδεικνύοντας μικροψυχία που δεν διέφυγε του σχολιασμού.

Στην κηδεία του Γιάννη Αγγέλου στον Άγιο Διονύσιο βρέθηκαν πλήθος κόσμου, συγγενείς του αλλά και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Τα συλλυπητήρια δεχόταν η οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη, που αποτελούσαν επιστήθιους φίλους του Γιάννη Αγγέλου.

Ο Κώστας Καραμανλής εκφώνησε επικήδειο λόγο σε βαρύ κλίμα πένθους.

Ο Αντώνης Σαμαράς πάντως, μπροστά σε ολόκληρη την “οικογένεια” της Νέας Δημοκρατίας δεν γύρισε να ρίξει ούτε βλέμμα στον προκάτοχό του, αρνούμενος ακόμα και να συλλυπηθεί τον Κώστα Καραμανλή για την απώλεια του στενότερου φίλου του.

Το γεγονός σχολιάστηκε δεόντως σε πηγαδάκια έξω από την εκκλησία.

Το ύστατο χαίρε είπαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, οι Ευάγγελος Αντώναρος και Γιάννης Ανδριανός (στενοί φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Αγγέλου), ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσακος (ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης απουσίαζε στις ΗΠΑ), οι αντιπρόεδροι της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, η Μαριέττα Γιαννακου, σύσσωμη σχεδόν η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και πλήθος κομματικών στελεχών, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ήρθε και άναψε ένα κερί.

“Σε ευχαριστούμε φίλε” τόνισε ξεκινώντας τον επικήδειο ο Κώστας Καραμανλής με αναφορές στην 35ετή κοινή τους πορεία. “Ήσουν πάντα εκεί σεμνά και διακριτικά αλλά με πίστη και αφοσίωση. Θα μας λείψεις φίλε, θα μου λείψει πολύ για την αγάπη σου, το γέλιο και τις κουβέντες μας, το πάθος για τους αγώνες μας”.

“Φίλε σε χαιρετώ με αισθήματα θαυμασμού για τη δύναμη της ψυχής σου. Στάθηκες όρθιος απέναντι στο ψέμα και τη συκοφαντία. Δε λύγισες απέναντι στην κατάφωρη και μεθοδευμένη αδικία σε βάρος σου. Πάλεψες παλικαρίσια και δικαιώθηκες. Γιατί ήσουν φως και στο τέλος το φως νικά το σκοτάδι” τόνισε ο κ.Καραμανλής αναφερόμενος στην εμπλοκή και τη δικαίωση του κ. Αγγέλου στην υπόθεση του Βατοπεδίου.

“Είμαστε περήφανοι για σένα φίλε, για τη διαδρομή σου. Πάνω από όλα είναι περήφανοι για σένα η Αλεξάνδρα, ο Άγγελος και ο Δημήτρης. Καλό σου ταξίδι φίλε.”

Σχετικά άρθρα