Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για την παρέα της μίζας

Γεροβασίλη: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για την παρέα της μίζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ελληνική Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Όλγα Γεροβασίλη,

Να δώσει εξηγήσεις για την παρέα της μίζας και της φοροδιαφυγής που λεηλάτησε τον ελληνικό λαό κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να υπονομεύει και να δυσφημεί τη χώρα από το εξωτερικό, καλό θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για τη παρέα της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής και της μίζας που κυβερνούσε τόσα χρόνια τη χώρα, λεηλατώντας το λαό και βγάζοντας τα κέρδη της έξω», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τις ΗΠΑ.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς τη ανίκανη, και ζήτησε για ακόμη μια φορά εκλογές. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πείστηκα ότι οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βάλουμε ένα φραγμό στον κατήφορο της χώρας. Να δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα και τους πολίτες. Αυτή η ανίκανη παρέα που διοικεί τον τόπο πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό. Με εκλογές. Με την απόφαση του ελληνικού λαού. Το κόστος της συνέχισης της καταστροφής είναι απείρως μεγαλύτερο, από το κόστος της διαδικασίας απομάκρυνσής τους. Ας το καταλάβουν. Πρέπει να φύγουν»

Σχετικά άρθρα