Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντεπίθεση Μαξίμου κατά ΝΔ με αιχμές Siemens και λίστα Λαγκάρντ

Αντεπίθεση Μαξίμου κατά ΝΔ με αιχμές  Siemens και λίστα Λαγκάρντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Αποκρατικοποιήσεις, Ελληνική Κυβέρνηση, Λίστα Λαγκάρντ, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ),

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μέγαρο Μαξίμου κατά της Νέας Δημοκρατίας, μετά τα όσα καταλόγισε η αξιωματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων.

Σημειώνεται ότι σε ανακοίνωση της η ΝΔ τονίζει ότι «Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε και τελικά υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, έστω και καθυστερημένα, συνεχίζοντας την πολιτική των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, μετά τον κ. Σπίρτζη, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας δήλωσε ότι “η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα”.

Πρόκειται πλέον για μια Κυβέρνηση φαρσοκωμωδία που διαλύει τη χώρα.

Φύγετε».

Άμεση ήταν η απάντηση τη κυβέρνησης με πηγές της να συστήνουν στην ΝΔ αυτοσυγκράτηση και να τονίζουν ότι «”Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας” δεν είναι η συμφωνία για το λιμάνι, και μάλιστα με τους συγκεκριμένους όρους. Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν με τη Siemens».

«Θα συνιστούσαμε περισσότερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερο θεατρινισμό στο γραφείο Τύπου της ΝΔ, που εχθές είχε κατεβάσει ρολά, λόγω των αποκαλύψεων για τη λίστα Λαγκάρντ και τους συγγενείς του πρώην προέδρου του κόμματος», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Σχετικά άρθρα