Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είχε το “μενού” στο μυστικό δείπνο Κυριάκου – Ντόρας και Μαρινάκη

Τι είχε το “μενού” στο μυστικό δείπνο Κυριάκου – Ντόρας και Μαρινάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βαγγέλης Μαρινάκης, Εφημερίδα Παραπολιτικά, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λίστα Λαγκάρντ, Ντόρα Μπακογιάννη, Πειραιάς,

Δείπνο σε γνωστή ψαροταβέρνα του Πειραιά είχαν την Τετάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αυτόπτες μάρτυρες στο εκλεκτό εστιατόριο του “λιμανιού” όπου δείπνησαν οι τρεις έκαναν λόγο στο tribune.gr για εξαιρετικό κλίμα.

Το μενού, για όσους είδαν το τραπέζι είχε σφυρίδες και αστακό. Το ενδιαφέρον ωστόσο εστιάζεται στο άλλο “μενού”, το οποίο μπορούν μονάχα αυτήκοοι και όχι οι αυτόπτες μάρτυρες να αποκαλύψουν.

Ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το περιεχόμενο της πολύωρης συζήτησης του νέου προέδρου της ΝΔ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η κα Μπακογιάννη, γνωστή για τις σχέσεις της με τον εφοπλιστή, ήταν αυτή που σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τους δύο άνδρες κοντά.

Πάντως, το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Παραπολιτικά, συμφερόντων Μαρινάκη και οι αποκαλύψεις για τη σύνδεση του πρώην πρωθυπουργού με τη λίστα Λαγκάρντ μέσω της νύφης του, φουντώνει τις φήμες που θέλουν το κυρίως πιάτο της Τετάρτης να είχε μία γερή δόση… Σαμαρά…

Σχετικά άρθρα