Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρήγας: Η αξιολόγηση θα κλείσει έως την Τρίτη

Ρήγας: Η αξιολόγηση θα κλείσει έως την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ειδομένη, Ελληνική Κυβέρνηση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μνημόνιο, Παναγιώτης Ρήγας, Πειραιάς, Πρόσφυγες, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόικα,

Τη βεβαιότητα του ότι η αξιολόγηση θα κλείσει έως την ερχόμενη Τρίτη καθώς είναι βούληση όλων των εμπλεκόμενων να υπάρξει συμφωνία εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.

Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Ρήγας υποστήριξε πως «τα σενάρια για καθυστερήσεις έχουν καεί και έως την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί και η επεξεργασία κειμένων των θεσμών».

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα για την…καταιγίδα έμμεσων φόρων, ο κ. Ρήγας απάντησε ότι «προφανώς θα υπάρξουν μέτρα, αλλά η πρόθεση είναι ότι η χώρα θα κερδίσει μέσα από το φορολογικό»

«Δυστυχώς πρέπει να γίνουν αυτά τα πράγματα με την έννοια της συμφωνίας που κάναμε» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος έβαλε κατά του ΔΝΤ, τονίζοντας ότι έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις που έχει κάνει.

«Το ΔΝΤ δεν το φέραμε εμείς. Η ΕΕ θα έπρεπε να λύνει τα προβλήματα που δημιουργούνται στις χώρες μέλη της.
Δεν δικαιολογείται να έχει αυτή την επιμονή» τόνισε ο κ.Ρήγας.

Ερωτηθείς για το προσφυγικό, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η κυβέρνηση είναι επιφυλακτική για το πώς θα υλοποιηθεί η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας.

«Έχουμε κάνει όλα όσα έπρεπε να γίνουν, αλλά έχουμε συναίσθηση ότι αυτός ο κόσμος πρέπει να έχει ανθρώπινη διαβίωση και δεν μπορεί να μην υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών της Ευρώπης» είπε ο κ.Ρήγας, αναφέροντας πως οι πρόσφυγες/μετανάστες σε Πειραιά και Ειδομένη «πρέπει να πειστούν ότι θα πρέπει να γίνει μετεγκατάστασή τους στους χώρους φιλοξενίας».

Σχετικά άρθρα