Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραγασάκης: Θέλουμε πλήρες και ολοκληρωμένο κλείσιμο αξιολόγησης

Δραγασάκης: Θέλουμε πλήρες και ολοκληρωμένο κλείσιμο αξιολόγησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δραγασάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Η ολοκλήρωση της 1ης αξιολόγησης θα πρέπει να συνοδεύεται από επαρκή χρηματοδότηση» ανέφερε το απόγευμα της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης επισημαίνοντας πως θα πρέπει να κλείσει με τρόπο που θα μας επιτρέπει να “αλλάξουμε σελίδα” και να περάσουμε σε νέο παράδειγμα διακυβέρνησης.

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Π. Ρουμελιώτη ο κ. Δραγασάκης ανέφερε« Το πλέον παραγωγικό για όλους μας αυτή τη στιγμή είναι να κοιτάξουμε στο μέλλον. Η αξιολόγηση να κλείσει έγκαιρα & με έγκυρο τρόπο.Τα κριτήρια βιωσιμότητας του χρέους & το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής της συζήτησης για το χρέος πρέπει να προσδιορίζονται σαφώς. Η 1η αξιολόγηση πρέπει να “κλείσει” με τρόπο ολοκληρωμένο και πλήρη».

Απαντώντας στις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ανατροπή της πορείας το 2014 ανέφερε: « Η πλαστή εικόνα “success story” για το 2014 που από κάποιους ξαναέρχεται στο προσκήνιο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αν ίσχυε το “success story” του 2014, γιατί δεν έκλεισε η τότε 5η αξιολόγηση, γιατί δεν ρυθμίστηκε το χρέος και τόσα άλλα;»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι σήμερα η πορεία προς μια προοδευτική πολιτική μπορεί να ξεκινήσει από τα όρια ενός κράτους, χρειάζεται όμως ευρύτερη συμπαράταξη στην Ευρώπη,συμπληρώνοντας ότι η εμπειρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αποκλειστικά ελληνική, αλλά των λαών της Ευρώπης. Διαδικασία που επιτάχυνε διαδικασίες & μετατοπίσεις.

Σχετικά άρθρα