Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Χέρι” Κακλαμάνη σε Άδωνι: Να προσέχει πως μιλάει ως Αντιπρόεδρος της ΝΔ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης, Σταύρος Παπασταύρου,

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον realfm αναφέρθηκε στη δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για τον Σταύρο Παπασταύρου για την οποία, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., παραδέχθηκε ότι ήταν λανθασμένη.

«Η παράταξη που εκπροσωπείται από τη Ν.Δ. , ιδιοκτήτες έχει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που την ακολουθούν και τη στηρίζουν. Εναν ιδιοκτήτη είχε μόνο ως Ν.Δ. τον ιδρυτή της τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Θέλω, για μια ακόμη φορά δημόσια, να δώσω μία συμβουλή στον φίλο μου τον Άδωνι. Πρέπει να προσέχει τώρα τι λέει γιατί είναι πλέον αντιπρόεδρος του κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Και πρόσθεσε: «Φέρνει σε δύσκολη θέση αυτόν που τον διόρισε, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Φέρνει σε δύσκολη θέση ανθρώπους όπως εμένα που πιστεύω ότι είναι χρήσιμος να υπάρχει μέσα στη Ν.Δ. Τα πιστεύω του απευθύνονται σε ένα μέρος του κοινωνικού συνόλου που το χρειαζόμαστε να μας ψηφίζει εμάς και να μην πάει δεξιότερο. Αλλά, αδικεί και τον εαυτό του. Αλλο ως Αδωνις Γεωργιάδης και άλλο όταν έχεις τον τίτλο του αντιπροέδρου. Φοβάμαι ότι δυσκολεύει και τον κ. Παπασταύρου».

Σε ραδιοφωνική εκπομπή χθεσινή ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε πως «αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν αχάριστος, θα είχε δρόμο με το όνομά του». Ωστόσο, σήμερα με νέα δήλωσή του στα Παραπολιτικά ο κ. Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν λάθος η δήλωσή μου να δοθεί το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο».

Σχετικά άρθρα