Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ζήτησε ο Ομπάμα από την Ελλάδα για την αξιολόγηση

Τι ζήτησε ο Ομπάμα από την Ελλάδα για την αξιολόγηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μνημόνιο, Μπάρακ Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν,

“Συνεχίστε την καλή δουλειά” ήταν το μήνυμα του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, προς την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με την ελληνική αντιπροσωπεία στις ΗΠΑ, με αφορμή τον εορτασμό της ελληνικής ανεξαρτησίας, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ.

Όπως είπε ο κ. Χαρίτσης, με τον Μπαράκ Ομπάμα δεν έγινε συζήτηση για το προσφυγικό, για το οποίο συζήτησαν εκτενώς με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

“Ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν είπε, ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι στη διάθεσή μας και μπορεί να συνδράμει και υλικώς για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος. Και σε αυτό το θέμα ήταν πολύ θετικοί”, υπογράμμισε ο κ. Χαρίτσης, προσθέτοντας πως στη συνάντησή τους, το κυρίαρχο ζήτημα συζήτησης ήταν το θέμα της πορείας του προγράμματος που έχει αναλάβει να υλοποιήσει η χώρα μας.

“Από τη μεριά μας, παρουσιάσαμε τη δουλειά που έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες”, είπε ο υφυπουργός, σημειώνοντας το μήνυμα Ομπάμα προς την Ελλάδα, να επιστρέψει γρήγορα στην ανάπτυξη και να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση.

Σχετικά άρθρα