Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν θα πιστεύετε στα… μάτια σας βλέποντας τον Άκη (φωτο)

Δεν θα πιστεύετε στα… μάτια σας βλέποντας τον Άκη (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, Φυλακές Κορυδαλλού,

Ένας αγνώριστος Άκης Τσοχατζόπουλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι για καταρράκτη, στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τη «RealNews», ο φυλακισμένος πρώην υπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από ένοπλους αστυνομικούς.

Ο Τσοχατζόπουλος –ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον γιατρό των φυλακών για την όραση του αριστερού του ματιού- οδηγήθηκε στον 3ο όροφο των εξωτερικών ιατρείων, όπου στεγάζεται η οφθαλμολογική κλινική.

tsoxatzopoulos2

Μάλιστα ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συνοδεύσουν στο καρτοτηλέφωνο, που βρίσκεται στο κυλικείο του νοσοκομείου προκειμένου να μιλήσει στη σύζυγό του, όπως και συνέβη με τη συνομιλία τους να διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη Πέμπτη με τους γιατρούς να τον καθησυχάζουν πως πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός ρώτησε τον νοσηλευτή που τον μετέφερε στο χειρουργείο με αναπηρικό καροτσάκι αν είναι καλός ο γιατρός που θα τον χειρουργήσει με τον δεύτερο να απαντά «Πολύ καλός. Μην ανησυχείς».

Το χειρουργείο διήρκεσε 50 λεπτά και έγινε 25 λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον επισκέφτηκε η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.

Σχετικά άρθρα