Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Η Νέα Δημοκρατία δεν καταδικάζει τις πρακτικές του ΔΝΤ!

Απίστευτο: Η Νέα Δημοκρατία δεν καταδικάζει τις πρακτικές του ΔΝΤ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για WikiLeaks, Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Βρούτσης, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ενημέρωσε ήδη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις εξελίξεις, σχετικά με τις υπόγειες κινήσεις του ΔΝΤ σε βάρος της Ελλάδος, όπως επιβεβαιώνουν και οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επισήμως δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση, για τη θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο πηγές της Συγγρού σχολιάζουν ότι η ΝΔ διατηρεί επιφυλάξεις για τα αναφερόμενα στο έγγραφο του WikiLeaks.

Και προφανώς αυτή είναι και η πραγματική θέση της ΝΔ, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, διατύπωσε και τις προσωπικές του επιφυλάξεις.

«Εγώ προσωπικά έχω ερωτήματα για την αξιοπιστία της διαρροής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης, διερωτώμενος «ποιος, πώς και γιατί την έκανε».

«Λίγο περίεργο πάντως δεν είναι να υπάρχει τέτοια διαρροή εν μέσω της διαπραγματεύσεως; Ποιός τους κατέγραφε και γιατί; Πού έγινε η καταγραφή;», έγραψε στο Twitter και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά άρθρα