Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΝΤ: «Δεν σχολιάζουμε διαρροές», τι απαντά η κυβέρνηση

ΔΝΤ: «Δεν σχολιάζουμε διαρροές», τι απαντά η κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ντέλια Βελκουλέσκου, Πολ Τόμσεν,

«Δεν σχολιάζουμε διαρροές ή υποτιθέμενες αναφορές για εσωτερικές συζητήσεις», λέει τώρα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μετά από τις αποκαλύψεις του ιστότοπου WikiLeaks για τον διάλογο – «φωτιά» μεταξύ Πολ Τόμσεν και Ντέλια Βελκουλέσκου για την Ελλάδα.

Εκπρόσωπος του Ταμείου υποστήριξε ότι το ΔΝΤ έχει ξεκαθαρίσει τι πιστεύει ότι χρειάζεται για μια βιώσιμη λύση στις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα – μια λύση που βάζει την Ελλάδα στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης υποστηριζόμενης από ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων σε συνδυασμό με τη μείωση του χρέους της Ελλάδας από τους Ευρωπαίους εταίρους.

«Οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και οι στόχοι πρέπει να βασίζονται σε αξιόπιστες υποθέσεις. Όπως έχουμε πει υπάρχει ένας συμβιβασμός ανάμεσα στο τι είναι εφικτό όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις και στο πόση είναι η απαιτούμενη ελάφρυνση του χρέους», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Στο μεταξύ, κυβερνητικές πηγές που ρωτήθηκαν για το θέμα, παρέπεμπαν στο πρωτότυπο κείμενο που έχει δημοσιευτεί στο WikiLeaks, υπενθυμίζοντας πως τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προέρχονται από το κείμενο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και τίποτα περισσότερο.

Σχετικά άρθρα