Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε δικαιολογία από Ν.Δ. για το πάρε-δώσε Κουμουτσάκου – Μουσσά

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε δικαιολογία από Ν.Δ. για το πάρε-δώσε Κουμουτσάκου – Μουσσά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Δημοσιογράφοι, Εκβιασμός, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Συνεχίζεται η σφοδρή πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις αποκαλύψεις για τα πάρε-δώσε Κουμουτσάκου-Μουσσά.

Η κυβέρνηση κατηγορεί τη Συγγρού ότι «35 ολόκληρες μέρες μετά τα πρώτα δημοσιεύματα για τις σχέσεις του κυκλώματος των εκβιαστών με τη Ν.Δ.», «δεν έχει ψελλίσει ούτε καν μια δικαιολογία για τα τιμολόγια που ήρθαν στο φως».

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας σημερινή συνέντευξη του Γ. Κουμουτσάκου σημειώνει ότι αυτός «προσπάθησε – ανεπιτυχώς, είναι η αλήθεια – να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

«Πρώτα προσπάθησε να αποσείσει τις όποιες ευθύνες από το πρόσωπό του, λέγοντας ότι…. “δεν ήταν καν στην Ελλάδα” την επίμαχη περίοδο, κατόπιν δήλωσε ότι «δεν έχει εικόνα», και στο τέλος είπε ότι για τη ΝΔ «το θέμα έχει κλείσει»» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Στο σημείο αυτό τονίζει: «Δεν γνωρίζουμε πόσο δαιδαλώδη είναι τα λογιστήρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και, σίγουρα, δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη δύσκολη, ομολογουμένως, θέση του κ. Κουμουτσάκου»

Για «αστείες απαντήσεις» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτοντας ως προς αυτό εκτενές σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ.

Σχετικά άρθρα