Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ψηφίστηκε το ν/σ για το προσφυγικό – Διαφοροποιήθηκαν Κατριβάνου και Τασία

Ψηφίστηκε το ν/σ για το προσφυγικό – Διαφοροποιήθηκαν Κατριβάνου και Τασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλική Κατριβάνου, Βουλή των Ελλήνων, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τασία Χριστοδουλοπούλου,

Νόμο του κράτους αποτελούν οι διατάξεις για το προσφυγικό, το οποίο επικυρώνει τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας για την επαναπροώθηση προσφύγων και μεταναστών. Στην ονομαστική ψηφοφορία διαφοροποιήθηκαν η Βασιλική Κατριβάνου, η οποία είπε όχι στο άρθρο 60 για το χρόνο εξέτασης του αιτήματος ασύλου, καθώς και η Τασία Χριστοδουλοπούλου είπε “παρών” στο ίδιο άρθρο.

Η αποστασιοποίηση Χριστοδουλοπουλου και κατριβάνουν ήταν αναμενόμενη, καθώς όπως έγραψε σήμερα το newpost, ανήκουν στην ομάδα των 53, δηλαδή τη νέα Αριστερή Πλατφόρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, τους έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν μια διαφορετική πολιτική κατεύθυνση από το υπόλοιπο κόμμα και να αναδείξουν την διαφορετικότητα τους. Με την χθεσινή δημόσια παρέμβαση τους, απλά επικύρωσαν στην πράξη την επιστροφή τους, αφού μέχρι τώρα απλά εξέφραζαν τις διαφωνίες τους στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα