Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς “πότισε” τσίπουρο τη Μέρκελ

Ο Σαμαράς “πότισε” τσίπουρο τη Μέρκελ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Άνγκελα Μέρκελ, Αντώνης Σαμαράς,

Tο ελληνικό δείπνο του Αντώνη Σαμαρά και της Άνγκελα Μέρκελ με θέα την Ακρόπολη στο γνωστό εστιατόριο της Πλάκας κράτησε μέχρι τις 22.00 το βράδυ.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος έδειξε μεγάλη προτίμηση σε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, το ίδιο και στα ποτά. Χαρακτηριστικό είναι ότι δοκίμασε τσίπουρο, συνέχισε με λευκό κρασί και κατέληξε με κόκκινο!

Τα βασικά πιάτα αποτελούσαν η σφυρίδα ενώ ακολούθησε το κατσικάκι που ακολούθησε στη λαδόκολλα που αποτελεί σπεσιαλιτέ του εστιατορίου.

Εκτός από την κυρία Μέρκελ και τον κ. Σαμαρά, μαζί τους δείπνησαν ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης και Σταύρος Παπασταύρου, ενώ από γερμανικής πλευρά ήταν ο οικονομικός σύμβουλος της κυρίας Μέρκελ κ. Λαρς Χέντρικ Ρέλερ.

Η κ. Μέρκελ εκτός από το απολαυστικό ελληνικό γεύμα απόλαυσε και μια βόλτα κάτω από τη Ακρόπολη αν και η βροχή τους χάλασε τα περαιτέρω σχέδια.

Σχετικά άρθρα