Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύριε Φωτήλα ηρεμήστε, θα σας πάρει ο Κυριάκος στη ΝΔ

Κύριε Φωτήλα ηρεμήστε, θα σας πάρει ο Κυριάκος στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Το σόου του επέλεξε να κάνει ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας, επιδιδόμενος σε ένα κρεσέντο κατά της κυβέρνησης με αφορμή το νομοσχέδιο για το προσφυγικό, το οποίο ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Ο κ. Φωτήλας έκρινε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιδείξει στην πράξη πόσο αντικυβερνητικός είναι, ώστε οι κραυγές του να φτάσουν μέχρι τη Συγγρού, μήπως και τον περιμαζέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας ταχθεί ανοιχτά υπέρ της συνεργασίας με τη ΝΔ.

Έτσι ο κ. Φωτήλας, ακολουθώντας τη γραμμή που έδωσε ο “πνευματικός” του, κ. Μητσοτάκης, κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συστρατευθούν για να πέσει η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για
«δήθεν δημοκράτες που λυμαίνονται τον τόπο»

«Δεν μπορεί να ζητάμε από την κυβέρνηση να κυβερνήσει – δεν διορίζεις επόπτη σε αγώνα τυφλό κai να του ζητάς να πει αν είναι οφσάιντ ή όχι. Η κυβέρνηση δεν μπορεί, μας καταστρέφει. Φοβάμαι ότι η όποια κυβέρνηση δεν μπορεί αφού θα έχει κορμό το ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Ι. Φωτήλας και πρόσθεσε πως «όλες οι πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να συμμαχήσουν σε ένα σκοπό: να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Για να πέσει από την εξουσία πρέπει να κηρύξουμε ένα νέο ανένδοτο κατά των δήθεν δημοκρατών που λυμαίνονται τον τόπο μας».

Αμέσως ο Σ. Φάμελλος επεσήμανε πως αυτά που είπε ο Ι. Φωτήλας: «θίγουν τον ίδιο τον ομιλητή και να ανακαλέσει αμέσως. Εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του η ορολογία που λέει λυμαίνονται τον τόπο». «Μπορεί να μου κάνει μήνυση ο κύριος συνάδελφος», απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Σχετικά άρθρα