Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Nαι” λέει η Ν.Δ. στην Εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

“Nαι” λέει η Ν.Δ. στην Εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Δάνεια, Εξεταστική Επιτροπή, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νέα Δημοκρατία,

Υπερψηφίζει η ΝΔ την πρόταση σύστασης Εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κάνοντας πράξη αυτό που είχε πει την Τρίτη, από το βήμα της Ολομέλειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ανακοίνωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάσσεται υπέρ της διαφάνειας στο δημόσιο βίο, και για το λόγο αυτό θα υπερψηφίσει την πρόταση.

Αναλυτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, δήλωσε: «Με τη σημερινή πρότασή τους για Εξεταστική Επιτροπή, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχουν ως αληθινό μέλημά τους τη διαφάνεια. Προσπαθούν να εγκλωβίσουν το δημόσιο διάλογο και τα άλλα κόμματα στους μικροκομματικούς, επικοινωνιακούς τακτικισμούς τους. Δεν θα το επιτύχουν. Η Νέα Δημοκρατία έχει διαχρονικά ταχθεί εμπράκτως υπέρ της διαφάνειας στο δημόσιο βίο.

Πρόσφατα, ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε απτά δείγματα γραφής του σεβασμού του στους φορολογούμενους πολίτες, δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του Κόμματος και ένα αυστηρό πρόγραμμα αποπληρωμής των δανείων της. Συνεπώς, για λόγους αρχής, η Νέα Δημοκρατία υπερψηφίζει την πρόταση σύστασης αυτής της Εξεταστικής Επιτροπής. Αναμένουμε από τα κυβερνητικά Κόμματα να αποδεχθούν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την Εξεταστική Επιτροπή διερεύνησης των συνθηκών που οδήγησαν στις καταστροφικές εξελίξεις για την οικονομία, πέρυσι το Καλοκαίρι».

Σχετικά άρθρα