Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στενεύει ο κλοιός για Τσατάνη: Κατεπείγουσα έρευνα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Στενεύει ο κλοιός για Τσατάνη: Κατεπείγουσα έρευνα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Υπουργείο Δικαιοσύνης,

Tη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας ζητά από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η εισαγγελέας εφετών Γεωργία Τσατάνη που έχει υποβάλει και την αναφορά- καταγγελία κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η εισαγγελική λειτουργός στην πολυσέλιδη αίτησή της προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφέρεται στα όσα ελέχθησαν χθες στη Βουλή κατά τη συζήτηση προ ημερησίας διάταξης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, επισυνάπτοντας ειδικά την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με την εισαγγελέα Τσατάνη με δική της πρωτοβουλία και αντέκρουσε τις σε βάρος του καταγγελίες.

Από την παράθεση των όσων ανέφερε ο υπουργός στη Βουλή, κατά την εισαγγελέα, προκύπτουν νεότερα στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν σχετικά με την υπόθεση Βγενόπουλου και τους χειρισμούς εισαγγελικών λειτουργών, ενώ αφήνει υπαινιγμούς για παραβιάσεις της μυστικότητας της διαδικασίας. Απευθύνεται στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την οποία ζητά παρέμβαση και κατεπείγουσα έρευνα αναφέροντας αναλυτικά τις διατάξεις που καθορίζουν τις πειθαρχικές έρευνες σε βάρος των εισαγγελέων και των δικαστών.

Σχετικά άρθρα