Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυση Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμηση

Μήνυση Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Ελληνική Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Όλγα Γεροβασίλη,

Μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, για συκοφαντική δυσφήμηση, κατέθεσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αμέσως μετά δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη συνειδητή σπίλωση της προσωπικότητάς του, που, όπως είπε, επιχείρησε η κ. Γεροβασίλη.

«Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» σημείωσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., ο οποίος όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Αφορμή τα όσα έχει δηλώσει η κυβερνητική εκπρόσωπος σχετικά με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του κ. Κουμουτσάκου με κατηγορούμενο, για υπόθεση εκβίασης.

H κυρία Γεροβασίλη απάντησε ότι η λέξη υιοθέτηση δεν ανταποκρίνεται ούτε στα όσα δήλωσε η ίδια ούτε στα όσα ανέφερε η κυβερνητική ανακοίνωση. Ένα μήνα τώρα υπάρχουν δημοσιεύματα για έμμισθη σχέση της ΝΔ και των εμπλεκομένων στην υπόθεση των εκβιασμών και γι αυτά ζήτησε από τη ΝΔ να απαντήσει επί της ουσίας.

Αντ΄ αυτού, πρόσθεσε, ήρθαν μηνύσεις και αγωγές δηλαδή πολλή σκόνη και φασαρία. Δεν μπορεί, είπε, να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Η κα Γεροβασίλη χαρακτήρισε εξαιρετικά ενδιαφέρον, που δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα, σημερινό δημοσίευμα φιλοκυβερνητικής εφημερίδας ότι τα ήταν του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου το γνωστό ποσό στη λίστα Λαγκάρντ και όχι του πελάτη του.

Σχετικά άρθρα