Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Χρυσαυγίτες πέταξαν τις γουρουνοκεφαλές στη Βέροια”

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέροια, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Χρυσή Αυγή,

Εκπρόσωποι φορέων και η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Βέροιας στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό των περίπου 400 προσφύγων που μεταφέρθηκαν προχθές από την Ειδομένη, είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής Ημαθίας, Γιώργος Ουρσουζίδης.

O κ. Ουρσουζίδης σημείωσε ότι θα προχθεσινά επεισόδια, που σημειώθηκαν κατά την άφιξη των λεωφορείων με τους πρόσφυγες, προκλήθηκαν από ομάδα περίπου 50 ατόμων, τα οποία –όπως υπογράμμισε– είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Αυτοί που ήταν στον πυρήνα των διαμαρτυριών ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής» είπε. Πρόσθεσε ότι σε κάθε νομό της χώρας υπάρχει μια μικρή μειονότητα που εκφράζονται με «τρόπο απαράδεκτο» και εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν αναδείχτηκαν η μετεγκατάσταση των προσφύγων σε ασφαλές μέρος και η αλληλεγγύη της συντριπτικής πλειονότητας των κατοίκων της Ημαθίας.

«Δεν αναδείχτηκε η ουσία ότι περίπου 400 άνθρωποι έφυγαν από την Ειδομένη σε έναν ασφαλή τόπο, όπου έχουν ζεστό νερό και τα στοιχειώδη, αλλά τα επεισόδια και οι ακραίες συμπεριφορές» είπε ο κ. Ουρσουζίδης και έκανε γνωστό ότι ανάλογος αριθμός προσφύγων θα φιλοξενηθούν και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σε χώρο φιλοξενίας δίπλα στο γήπεδο της πόλης.

Σχετικά άρθρα