Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: «Κουμουτσάκο είστε έκθετοι εσύ και η ΝΔ»

Γεροβασίλη: «Κουμουτσάκο είστε έκθετοι εσύ και η ΝΔ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Εφημερίδα Έθνος, Όλγα Γεροβασίλη,

Η Όλγα Γεροβασίλη καλεί τη ΝΔ και τον εκπρόσωπό της Γιώργο Κουμουτσάκο να δώσει «ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του».

Αφορμή για την τοποθέτηση της κυβερνητικής εκπροσώπου αποτελεί το δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», σύμφωνα με το οποίο ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να είχε στενές σχέσεις με τον 50χρονο δημοσιογράφο Τ. Μουσσά, ο οποίος κατηγορείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση εκβιασμών. Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα ότι από στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο κ. Μουσσάς είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Κουμουτσάκο, οι οποίες έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. έως και δύο 24ωρα πριν από τις συλλήψεις των κατηγορούμενων για το κύκλωμα εκβιασμών.

Διαβάστε τη δήλωση Γεροβασίλη:

«Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ” τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».

Το δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής» φιλοξενεί και δήλωση του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος αναφέρει ότι: «Από το 2004 που είχα ασκήσει επί πέντε χρόνια τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου των Εξωτερικών, μετέπειτα ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της ΝΔ, ευρωβουλευτής, βουλευτής και τώρα πάλι εκπρόσωπος Τύπου, επικοινωνώ και επικοινωνούσα καθημερινά με δεκάδες δημοσιογράφους σε χιλιάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί τους. Ένας από αυτούς τους δεκάδες δημοσιογράφους ήταν ο κ. Μουσσάς και κάποια από αυτά τα χιλιάδες τηλεφωνήματα ήταν και μαζί του. Πέραν τούτου ουδέν».

Σχετικά άρθρα