Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας βγάζει το “οκτάσφαιρο” από το θηκάρι του

Ο Τσίπρας βγάζει το “οκτάσφαιρο” από το θηκάρι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Κουμουτσάκος, Διαπλοκή, Διαφθορά, Δικαιοσύνη, Ελληνική Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λίστα Λαγκάρντ, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς,

Στους φρενήρεις ρυθμούς του ανένδοτου κατά της διαπλοκής κινούνται στο Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας “καθαρίζει” ένα καυτό “οκτάσφαιρο”.

Όπως πληροφορούμαστε, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί με ονόματα και… διευθύνσεις σε υποθέσεις και πρόσωπα που έχουν σχηματίσει το τρίγωνο της διαπλοκής. Από το κάδρο δεν θα ξεφύγουν και υποθέσεις ωμής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη, ως απάντηση στις κατηγορίες ΝΔ και Ευάγγελου Βενιζέλου με αφορμή τις καταγγελίες Τσατάνη που στοχοποιούν τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ως εκ τούτου ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για “Αρμαγεδδώνα” αποκαλύψεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήδη στα χέρια του βρίσκονται οχτώ φάκελοι που θα προκαλέσουν πάταγο και θα αποτελέσουν τις “χαριστικές βολές” στο σύστημα διαπλοκής.

Όπως πληροφορείται το TRIBUNE οι φάκελοι αφορούν σε:

Λίστες Μπόργιανς και Λαγκάρντ
Θαλασσοδάνεια εκδοτικών και άλλων επιχειρήσεων
«Φωτογραφικές» τροπολογίες
Ρυθμίσεις απαλλαγής από ποινικές ευθύνες
Παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης

Από τη φαρέτρα του Αλέξη Τσίπρα δεν εξαιρούνται και τα “χαριεντίσματα” της ηγεσίας της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για εγκληματική οργάνωση εκβιασμών που αποκαλύπτονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, με τελευταίο κρούσμα τις συνομιλίες του προφυλακισμένου Μουσά με τον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργο Κουμουτσάκο. Φυσικά, δεν πρόκειται να “χαριστεί”, όπως σημειώνουν και για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, για τις οποίες σε 15 μέρες θα προχωρήσει ο διαγωνισμός.

Κυβερνητικά στελέχη εκτιμούν ότι παλαιοί και νεόκοποι πολιτικοί υποστηρικτές της καθεστηκυίας τάξης θα βρεθούν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, αφού θα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας και του λαού για τις αποκαλύψεις.

Τα ίδια στελέχη υπογραμμίζουν ότι για πρώτη φορά θα ακουστούν συγκεκριμένα ονόματα και θα αποκρυσταλλωθούν οι σχέσεις διαπλοκής μεταξύ πολιτικών και μιντιαρχών, καθιστώντας την ερχόμενη Τρίτη ως μία ιστορική μέρα για το Πολίτευμα και τη Δημοκρατία.

Σχετικά άρθρα