Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεβέντης: Εκλογές 8 Μαΐου, αν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό

Λεβέντης: Εκλογές 8 Μαΐου, αν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Βασίλης Λεβέντης, Εκλογές, Ένωση Κεντρώων, Πάνος Καμμένος,

Στις… απειλές του Πάνου Καμμένου περί αποχώρησης από την κυβέρνηση ελέω Μουζάλα εστίασε στις δηλώσεις του στα Παραπολιτικά fm ο Βασίλης Λεβέντης. Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ενώ «βλέπει» εκλογές στις 8 Μαϊου πως αν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση καθώς εάν το κάνει πολιτικά ο ίδιος θα πάει στα σκουπίδια καθώς θα δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή και θα έχει την τύχη των κ. Κουβέλη και Καρατζαφέρη», είπε αρχικά ο Βασίλης Λεβέντης.

Είπε πως εξ αρχής οι απειλές Καμμένου ήταν φάρσα καθώς όπως είπε βλέπει πως γκρεμίζεται στις δημοσκοπήσεις και προσπαθεί να τονώσει τον πατριωτισμό των οπαδών του, ενώ συμπλήρωσε πως διαχέεται πως εάν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές την Κυριακή του Θωμά… σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός εκβιάζει τους βουλευτές η ψηφίζεται η πάμε σε εκλογές.

Τόνισε επίσης πως εάν ο πρωθυπουργός παίξει το χαρτί των εκλογών θα υπάρξει ανταρσία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ενώ εκτίμησε πως θα εκδηλωθεί κίνηση Καραμανλή ο οποίος όπως είπε δεν είναι στη γραμμή της ΝΔ … «αφήστε τον Τσίπρα να πέσει ώστε η χώρα να πάει σε εκλογές».

«ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι είναι κέντρο διερχομένων»

Ερωτηθείς για ενδεχόμενες νέες συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η Φώφη Γεννηματά σύρεται και πως ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν είναι τίποτα σημαντικό λέγοντας ότι ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι είναι κέντρο διερχομένων …

Είπε πως οι ευρωπαίοι δεν εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο εάν μπει ένας πόλος ευρωπαϊκός στην κυβέρνηση.

Αναφορικά με την προεκλογική του δέσμευση για αλλαγή βουλευτών στο κόμμα του κάθε έξι μήνες και το εξώδικο που του εστάλη, είπε ότι διαπίστωσε ότι για να αποκτήσει κάποιος βουλευτής κοινοβουλευτική εμπειρία χρειάζεται τουλάχιστον ένας χρόνος.

Τόνισε πως εάν ανακόψει την θητεία θα έχουμε διδασκόμενους βουλευτές που θα πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία.

Αποκάλυψε πως στο τελευταίο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηκώθηκε τρεις φορές να φύγει ενώ έλεγε στην Φώφη Γεννηματά πως για να υπογράψει ο ίδιος θα έπρεπε να υπογράψει και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Είπε επίσης πως ο πρωθυπουργός είχε έτοιμο το ανακοινωθέν και πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος άλλαξε 6 φορές το σχέδιο του ανακοινωθέντος.

Σχετικά άρθρα