Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουίκ: Η κυβέρνηση αυτή δεν πέφτει, ο Μουζάλας όμως να παραιτηθεί

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάννης Μουζάλας, Ελληνική Κυβέρνηση, Μακεδονία, Σκόπια, ΣΥΡΙΖΑ, Τέρενς Κουίκ,

Την θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το ζήτημα που έχει προκύψει με την δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, επανέλαβε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, στην πρωινή εκπομπή του Ant1 επισημαίνοντας ότι επιμένουν στην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο κ. Κουίκ, παράλληλα, τόνισε ότι η συζήτηση για το θέμα Μουζάλα, θα γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη υπογραμμίζοντας ότι το ζήτημα της παραίτησης «υπάρχει πάνω στο τραπέζι», ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ζητούν την απομάκρυνση του Γιάννη Μουζάλα από τον Πρωθυπουργό, αλλά ζητούν από τον ίδιο να παραιτηθεί.

Ο κ. Κουίκ είπε ότι «η στήριξη στην κυβέρνηση είναι δεδομένη».

«Αυτή η κυβέρνηση δεν πέφτει κι εκείνοι που ονειρεύονται να προκαλέσουν με όλη αυτή τη φασαρία που πάνε να κάνουν δεν θα δικαιωθούν. Η κυβέρνηση θα παραμείνει για τετραετία», τόνισε σημειώνοντας ωστόσο ότι «το θέμα άρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γιάννη Μουζάλα για το ατόπημά του υφίσταται, είναι πάνω στο τραπέζι και ότι δεν το ξεχνούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Σχετικά άρθρα